Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SQUIRREL-TEAM (438948) - Schnitzel von Kartoffeln (1365925) » 726931851: T75/J4/VI

Liga 726931851 Información oficial sobre el partido 726931851 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.625 (14943)

SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido 1 - 2 Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido
0 - 1 Jack Wilson (26')
Vincent Dunet (40') 1 - 1
1 - 2 Jack Wilson (64')
SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido 1 - 2 Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SQUIRREL-TEAM Alineación oficial del equipo 'SQUIRREL-TEAM' en el partido 2 - 1 Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQUIRREL-TEAM

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 40. Vincent Dunet, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Arian Connor Schattling de SQUIRREL-TEAM va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Reza Fasihi al minut 23 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): SQUIRREL-TEAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reza Fasihi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Pavón.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Reza Fasihi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marek Gromelski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reza Fasihi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 90 minuts, en Reza Fasihi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mattias Johansson de SQUIRREL-TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Sánchez de SQUIRREL-TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alfonso Sánchez de SQUIRREL-TEAM per doble groga al minut 62.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Medina Almeida es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Schnitzel von Kartoffeln

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jack Wilson era molt més ràpid que el defensa Vincent Dunet. Al minut 26, el jugador de Kartoffeln va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Kartoffeln va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 64. Jack Wilson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Kartoffeln va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Karl-Johan Törnman va desviar el xut final de Tico Tetteroo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tico Tetteroo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Maíz 'Golabuenaga' Olabuenaga, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Jack Wilson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Franco Magliulo després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Karl-Johan Törnman va poder desviar-lo a córner.