Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Villa Arriba (1457979) - MUCHO-MICHI-MACHO F.C (1600607) » 726931744: T75/J5/VI

Liga 726931744 Información oficial sobre el partido 726931744 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.623 (14941)

C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido 3 - 0 MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido
Darren Vanni (43') 1 - 0
Darren Vanni (82') 2 - 0
Marc Altur (88') 3 - 0
C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido 3 - 0 MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido 2 - 0 MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Villa Arriba

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Arriba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Darren Vanni, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Arriba va aconseguir el 2 - 0 quan Darren Vanni va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Marc Altur de Arriba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Rafael Las Heras Tomás va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arriba se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darren Vanni va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Las Heras Tomás! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kostobare Eskubi va rematar alt.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Miguel Barrio va fer una magnífica centrada, però la rematada de Darren Vanni va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Marc Altur, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

MUCHO-MICHI-MACHO F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MUCHO-MICHI-MACHO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michele Benazzato va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de MUCHO-MICHI-MACHO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 64 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jörn Garrn, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michele Benazzato.