Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

noscoronamos (1365710) - Returns Cortafuegos F.C. (1332639) » 726931625: T75/J2/VI

Liga 726931625 Información oficial sobre el partido 726931625 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.621 (14939)

noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 1 - 1 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
0 - 1 Emilio Rey-Martínez (26')
Diego Lancia (71') 1 - 1
noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 1 - 1 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 2 - 0 Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noscoronamos

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Diego Lancia va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. noscoronamos empatava el partit, 1 a 1, al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Michele Bano quasi empata el partit al minut 29, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Michele Bano va llançar una falta directa al minut 36 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de noscoronamos Paco Caseda quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Manuel Solares va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de noscoronamos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Caseda va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Sigbjørn Molde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Returns Cortafuegos F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Emilio Rey-Martínez posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cortafuegos, l'equip va recuperar la pilota al minut 2 i va contraatacar. En Emilio Rey-Martínez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Kerkko Hietanen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ujendra Shevade va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Emilio Rey-Martínez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kerkko Hietanen de Cortafuegos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferenc Pethő es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.