Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tarragona (1433065) - Kauna Demons FC (794799) » 726931378: T75/J12/VI

Liga 726931378 Información oficial sobre el partido 726931378 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.616 (14934)

Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido 0 - 7 Kauna Demons FC Alineación oficial del equipo 'Kauna Demons FC' en el partido
0 - 1 Raúl Felpeto (23')
0 - 2 Atharva Tendulkar (26')
0 - 3 Domonkos Ludányi (35')
0 - 4 Domonkos Ludányi (57')
0 - 5 Pietro Polidoro (59')
0 - 6 Patrocinio Sánchez González (62')
0 - 7 Atharva Tendulkar (79')
Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido 0 - 7 Kauna Demons FC Alineación oficial del equipo 'Kauna Demons FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido 2 - 0 Kauna Demons FC Alineación oficial del equipo 'Kauna Demons FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tarragona

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Tarragona va gaudir d'un penal a favor al minut 2, però el jugador Sam Hendrickson va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ajnur Omerović.

Kauna Demons FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Felpeto que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Demons va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Atharva Tendulkar, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Patrocinio Sánchez González sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Domonkos Ludányi que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Demons amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Domonkos Ludányi, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joost Henoit és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pietro Polidoro perquè aconseguís el 0 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El Demons era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Patrocinio Sánchez González va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Atharva Tendulkar de Demons l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Demons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bigila Gogortzena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 57 minuts de joc, Joost Henoit semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Demons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Felpeto va sortir per sobre el travesser.