Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poteito CD (1337293) - Alcúdia Town (1579846) » 726931169: T75/J2/VI

Liga 726931169 Información oficial sobre el partido 726931169 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.613 (14931)

Poteito CD Alineación oficial del equipo 'Poteito CD' en el partido 0 - 3 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
0 - 1 Alshyn Duysaliev (9')
0 - 2 Timo Werner (32')
0 - 3 Alshyn Duysaliev (57')
Poteito CD Alineación oficial del equipo 'Poteito CD' en el partido 0 - 3 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Poteito CD Alineación oficial del equipo 'Poteito CD' en el partido 0 - 2 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poteito CD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Poteito va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eetu Peitso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Poteito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ryan Dalgaard va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Poteito va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Haakon Brix va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Arthur Goulet va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elbo Mañueco.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rutavilis Traškevičius de Poteito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Alcúdia Town

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Alshyn Duysaliev va posar els visitants Alcúdia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Timo Werner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Alshyn Duysaliev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Alshyn Duysaliev va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduardo Grafitte va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Stanley Aquilina de Alcúdia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ryan Dalgaard haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Alcúdia al minut 69.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Poteito. La jugada d'estratègia del Alcúdia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cezar Bleajă va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Lakis Malamas de Alcúdia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.