Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WEEDS UNITED (779316) - katxuli taldea (779282) » 726930963: T75/J6/VI

Liga 726930963 Información oficial sobre el partido 726930963 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.609 (14927)

WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 3 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
Orest Kostenko (30') 1 - 0
Dries Quitis (32') 2 - 0
2 - 1 Uziel Roxo (35')
Anders Persson (58') 3 - 1
3 - 2 Claas Mößmer (76')
3 - 3 Juan Carlos Pumpido (84')
WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 3 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 2 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WEEDS UNITED

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Javier Rosado va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 30 de joc. Orest Kostenko es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): WEEDS va aconseguir el 2 - 0 quan Dries Quitis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Javier Rosado la va rematar Anders Persson amb una magnífica volea que va fer pujar per a WEEDS el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a WEEDS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Luis Aguilar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Kornél Eisner del WEEDS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): WEEDS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Rosado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enol Eristain.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Luis Aguilar de WEEDS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Luis Aguilar per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enol Eristain va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

katxuli taldea

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del WEEDS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Uziel Roxo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del katxuli es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 35.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Claas Mößmer va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): katxuli van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 84, quan Juan Carlos Pumpido va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): katxuli va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Sánchez Saviñón va desviar el xut final de Pablo Linares Torras després d'una sèrie de rebots i molta confusió.