Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletic Catalunya (1372783) - Northtown FC (1430957) » 726930901: T75/J5/VI

Liga 726930901 Información oficial sobre el partido 726930901 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.608 (14926)

Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido 3 - 1 Northtown FC Alineación oficial del equipo 'Northtown FC' en el partido
Herman Shahov (7') 1 - 0
Andreu Cardona (15') 1 - 1
Pepito Guazola (35') 2 - 1
Juan de Dios Bautista (73') 3 - 1
Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido 3 - 1 Northtown FC Alineación oficial del equipo 'Northtown FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido 2 - 0 Northtown FC Alineación oficial del equipo 'Northtown FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletic Catalunya

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Herman Shahov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CAT es posava per davant!
  • 125 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Andreu Cardona, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Andreu Cardona sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pepito Guazola que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Juan de Dios Bautista de CAT va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Enrique Cascante, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Juan de Dios Bautista va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CAT.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CAT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Marcos Martín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Andreu Cardona va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 34, però el porter visitant Loris Altermatt el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Loris Altermatt al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Attila Stohl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Enrique Cascante de CAT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Herman Shahov de CAT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andy Hague va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Northtown FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Northtown va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Apolinário João Nogueira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Northtown va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reza Ardalan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Northtown, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Markus Kubicek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Northtown van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Jay Bruce no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Markus Kubicek de Northtown amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.