Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asperos fc (1415510) - Por Amor Al Arte (992497) » 726930574: T75/J7/VI

Liga 726930574 Información oficial sobre el partido 726930574 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.602 (14920)

asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 2 - 1 Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido
0 - 1 Ferran Capblanch (9')
Mikko Veteläinen (29') 1 - 1
Tahir Benouni (37') 2 - 1
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 2 - 1 Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 4 - 0 Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asperos fc

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mikko Veteläinen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. asperos empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): asperos prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Tahir Benouni va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El jugador de asperos Joan Prohens quasi va assolir l'empat al minut 12 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Angelo Piantoni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tahir Benouni per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Isaac Archundia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Santi Torres Ponce va entorpir al marcador d'en Severino Exerrat per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El asperos ho intentava per la dreta per mitjà de Mikko Veteläinen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Mikko Veteläinen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Angelo Piantoni, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Valentin Franţ de asperos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Joan Prohens va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tahir Benouni de asperos es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Por Amor Al Arte

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Amor va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Ferran Capblanch va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Marcin Bebak marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Xevi Oliveras que va xutar a fora per molt poc.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Paco Buñuel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Atanas Zherev de Amor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.