Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal Soul (1459978) - FC Alhaurín de la torre (1594702) » 726930396: T75/J5/VI

Liga 726930396 Información oficial sobre el partido 726930396 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.599 (14917)

Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 1 - 1 FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido
0 - 1 Luís Leonardo Gomes (14')
Francesc Salvador (70') 1 - 1
Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 1 - 1 FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 2 - 0 FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal Soul

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors del Arsenal amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 70, deixant Francesc Salvador en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Francesc Salvador arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francesc Salvador va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Francesc Salvador hauria d'haver estat gol al minut 17 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): David Gracia de Arsenal va intentar batre la porteria rival al minut 21 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 48 minuts, en Clemente Heredia Montoya no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Clemente Heredia Montoya ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denholm Jackson-Fowler de Arsenal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Alhaurín de la torre

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 14 minuts de joc, Luís Leonardo Gomes, corrent com un esperitat, superà primer Faïssal El-Mrini per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ALH, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Vitoriano Alborés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Leszek Kryszał quasi marca en una jugada assajada de córner que Mehdi Azari havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): ALH va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luís Leonardo Gomes va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mehdi Azari de ALH va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.