Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Panter (1334881) - Real Imperio Caesar (796321) » 726930268: T75/J14/VI

Liga 726930268 Información oficial sobre el partido 726930268 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.596 (14914)

New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido 3 - 1 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
Yorrick Knarren (17') 1 - 0
Cristian-Paul Tureac (77') 2 - 0
Yorrick Knarren (78') 3 - 0
3 - 1 Ervis Zelinka (84')
New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido 3 - 1 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Panter Alineación oficial del equipo 'New Panter' en el partido 2 - 1 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,0 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Panter

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Yorrick Knarren, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Panter va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cristian-Paul Tureac, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Radosz Resler gairebé va marcar per a Panter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Radosz Resler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Murat von Streng va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Imperio Caesar

Goles Goles

  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Francisco Javier Mota es va complicar la vida al minut 78 intentant esquivar Yorrick Knarren en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Panter, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Imperio van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ervis Zelinka va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ervis Zelinka va deixar a Fiorenzo Ciuco assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tamir Ezraty va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Imperio va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Salah Eddin Sharaby es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aurélio Silva Marinho va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 64. En Salah Eddin Sharaby va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Santoso Joman va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santoso Joman de Imperio es va guanyar la targeta groga merescudament.