Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rattnitsch U.D. (1601783) - Samstorm (1462969) » 726930036: T75/J12/VI

Liga 726930036 Información oficial sobre el partido 726930036 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.592 (14910)

Rattnitsch U.D. Alineación oficial del equipo 'Rattnitsch U.D.' en el partido 4 - 2 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
Robert Simon (40') 1 - 0
Domenico Ventuno (41') 2 - 0
2 - 1 Karlheinz Emini (43')
2 - 2 Teofilo Cristantes (64')
Apostolis Lamarinas (87') 3 - 2
Domenico Ventuno (89') 4 - 2
Rattnitsch U.D. Alineación oficial del equipo 'Rattnitsch U.D.' en el partido 4 - 2 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rattnitsch U.D. Alineación oficial del equipo 'Rattnitsch U.D.' en el partido 0 - 2 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
Tiene mucha potra 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rattnitsch U.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Rattnitsch va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Robert Simon, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Rattnitsch va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Domenico Ventuno. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Apostolis Lamarinas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Domenico Ventuno de Rattnitsch va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Germán Andrés Erazo va rebre molts aplaudiments. Al minut 29 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rattnitsch va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Sierra Urquijo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herrmann Auer de Rattnitsch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Samstorm

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 43, el jugador visitant Karlheinz Emini va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 64. L'anotador per Samstorm va ser Teofilo Cristantes, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Samstorm va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Tomàs Cedó però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Tomàs Cedó que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Samstorm va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Grzegorz Barecki es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Stephane Birungi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bogdan Tăuşan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Edy Schnell va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre-Laurent Groult.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karlheinz Emini de Samstorm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.