Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.S.D. Alcalá (1415277) - Samstorm (1462969) » 726930020: T75/J8/VI

Liga 726930020 Información oficial sobre el partido 726930020 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.592 (14910)

R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 1 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
Jofrey Mets (38') 1 - 0
1 - 1 Pierre-Laurent Groult (41')
R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 1 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 2 Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.D. Alcalá

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Jofrey Mets va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a RSDA.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mihajlo Komnenović, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Abdeljalil Khardi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RSDA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Abdeljalil Khardi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jofrey Mets, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Samstorm

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Pierre-Laurent Groult, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Samstorm va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Pierre-Laurent Groult va quedar-se sol davant el porter Danilo Polledri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Luis Muza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Danilo Polledri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Teofilo Cristantes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Yrjänä Pulli va deixar a Stefan Kreutner assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Pierre-Laurent Groult quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Grzegorz Barecki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yrjänä Pulli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Muza de Samstorm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.