Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.S.D. Alcalá (1415277) - Atlético Chavatars II (993509) » 726929989: T75/J1/VI

Liga 726929989 Información oficial sobre el partido 726929989 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.592 (14910)

R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 0 Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido
Jofrey Mets (65') 1 - 0
R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 0 Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.S.D. Alcalá Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá' en el partido 1 - 2 Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,1 % 59,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.D. Alcalá

Goles Goles

  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 65 minuts, Jofrey Mets va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Abdeljalil Khardi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 38, un contraatac del RSDA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jesús Valenciano perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jesús Valenciano va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Piero Sciandrone per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihajlo Komnenović va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Nedim Sadler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): RSDA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Mike Rigg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Jesús Valenciano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RSDA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a RSDA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abdeljalil Khardi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustav August Agner de RSDA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético Chavatars II