Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lia c.f (1459643) - Aldeanos CF (1369929) » 726929800: T75/J9/VI

Liga 726929800 Información oficial sobre el partido 726929800 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.588 (14906)

Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido 0 - 0 Aldeanos CF Alineación oficial del equipo 'Aldeanos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido 2 - 0 Aldeanos CF Alineación oficial del equipo 'Aldeanos CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lia c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Lia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Valbén, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Rafael Valbén es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Haritz Amorortu va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 74 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Marcos Celaya va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Lia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Arcones en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Martínez Peón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Manel Milian va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Haritz Amorortu de Lia va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Frédéric Klopp al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manel Guinart va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Miguel Martínez Peón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Aldeanos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aldeanos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Martínez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gilabèrt Derch va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ramón Moscoso per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Aldeanos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Marco Antonio Martínez Sáinz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aldeanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Francisco José Espinal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aldeanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luca Tricomi va sortir per sobre el travesser.