Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'pool Reds (1420792) - valldeflors (801112) » 726929619: T75/J7/VI

Liga 726929619 Información oficial sobre el partido 726929619 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.585 (14903)

L'pool Reds Alineación oficial del equipo 'L'pool Reds' en el partido 3 - 1 valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido
Valerio Cinza (10') 1 - 0
Martín Mantas (43') 2 - 0
2 - 1 Alexander Yotzev (71')
Valerio Cinza (72') 3 - 1
L'pool Reds Alineación oficial del equipo 'L'pool Reds' en el partido 3 - 1 valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'pool Reds Alineación oficial del equipo 'L'pool Reds' en el partido 2 - 0 valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'pool Reds

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Valerio Cinza, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Martín Mantas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Lpool.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Lpool va aconseguir el 3 - 1 quan Valerio Cinza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Tordera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ivan Tordera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Moritz Gois va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lpool sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfredo Ara, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valerio Cinza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Ivan Tordera gairebé va marcar per a Lpool des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Ñuño Hipólito es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Pablo Villaluenga de Lpool va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

valldeflors

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Alexander Yotzev va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per valldeflors en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alexander Yotzev va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Claudiu Fermuş quasi aconsegueix empatar per valldeflors al minut 42, però Raül Altés va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Douglas Johansson va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Claudiu Fermuş, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alvise Leccese la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de valldeflors havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudiu Fermuş de valldeflors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Akram Ali.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Yotzev de valldeflors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.