Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xic (1333727) - Les Trunes (779988) » 726929590: T75/J13/VI

Liga 726929590 Información oficial sobre el partido 726929590 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.584 (14902)

xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 1 - 1 Les Trunes Alineación oficial del equipo 'Les Trunes' en el partido
0 - 1 Bento Andrade (9')
Roger Marí (32') 1 - 1
xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 1 - 1 Les Trunes Alineación oficial del equipo 'Les Trunes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 3 - 2 Les Trunes Alineación oficial del equipo 'Les Trunes' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xic

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): xic va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jorge Caponis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roger Marí que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jorge Caponis del xic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Graziano Maroncelli tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): xic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaime Burón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Rashid Mustafa Afoury va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Robert Lluís! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Iván Riobóo de xic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Les Trunes

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Bento Andrade va posar els visitants Trunes per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10 Agustín Salinas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Valerio Petrillo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Valerio Petrillo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Agustín Salinas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.