Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Sanses (1455789) - Pletorian Team (796718) » 726929106: T75/J4/VI

Liga 726929106 Información oficial sobre el partido 726929106 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.576 (14894)

Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 2 - 1 Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido
Sergejus Kasmačiauskas (9') 1 - 0
1 - 1 Gazi Efe (42')
Sergejus Kasmačiauskas (78') 2 - 1
Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 2 - 1 Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido 2 - 0 Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Sanses

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Sanses va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Sergejus Kasmačiauskas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Sergejus Kasmačiauskas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Sanses.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Klaas Binz de Sanses va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pedro De Guzman que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tim Ole Ameseder! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Sergejus Kasmačiauskas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sanses que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Pletorian Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Pletorian va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Gazi Efe.