Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montornés C.F. (1420671) - Tronxetes (994266) » 726928630: T75/J11/VI

Liga 726928630 Información oficial sobre el partido 726928630 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.567 (14885)

Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 5 - 2 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
0 - 1 Filip Gościniak (16')
Wojciech Madaj (25') 1 - 1
Bertram Törőcsik (33') 2 - 1
2 - 2 Attila Czukor (57')
Nour Al Mallul (67') 3 - 2
Sebastian Hozoc (89') 4 - 2
Bertram Törőcsik (90') 5 - 2
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 5 - 2 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 6 - 0 Tronxetes Alineación oficial del equipo 'Tronxetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montornés C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Montornés amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Wojciech Madaj en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Montornés s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Bertram Törőcsik per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nour Al Mallul ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Montornés es posava per davant 3 a 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tronxetes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sebastian Hozoc la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Montornés es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 89.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Bertram Törőcsik va augmentar l'avantatge de Montornés a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Montornés van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bertram Törőcsik, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Bertram Törőcsik gairebé va marcar per a Montornés des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nour Al Mallul va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 62 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Manuel Afonso Paiva va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Juan Miguel Martos de Montornés va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tronxetes

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Tronxetes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Filip Gościniak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, Andrea Giuseppe Incerpi va pentinar un córner cap al segon pal que Attila Czukor va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el Tronxetes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Andrea Giuseppe Incerpi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Tronxetes va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pablo Antonio Serrano Redondo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Attila Czukor per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 49, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.