Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bañuelos CF (992495) - Polacs Crew (799172) » 726928629: T75/J11/VI

Liga 726928629 Información oficial sobre el partido 726928629 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.567 (14885)

Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido 4 - 1 Polacs Crew Alineación oficial del equipo 'Polacs Crew' en el partido
Nestroy Kasule (37') 1 - 0
1 - 1 Enrique Palafox (70')
George Brooks (78') 2 - 1
栾 (Luan) 浩隆 (Haolong) (81') 3 - 1
Nestroy Kasule (90') 4 - 1
Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido 4 - 1 Polacs Crew Alineación oficial del equipo 'Polacs Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido 4 - 0 Polacs Crew Alineación oficial del equipo 'Polacs Crew' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bañuelos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Polacs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nestroy Kasule la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bañuelos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 37.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Nestroy Kasule entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bañuelos, un peu providencial d'en George Brooks va situar el 2-1 al panell digital.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En 栾 (Luan) 浩隆 (Haolong) va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Bañuelos sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Nestroy Kasule va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Estébanez Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Ostap Holopupenko va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pau Saumell va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Adrian Chirvai una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Ostap Holopupenko va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Adrian Chirvai gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ostap Holopupenko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ostap Holopupenko al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aygali Babataev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ildo Gil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Polacs Crew

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Polacs va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Enrique Palafox va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Zugarrondo de Polacs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Palafox de Polacs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.