Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Guàrdia de Noguera (315482) - Guante F.C. (1581657) » 726928420: T75/J14/VI

Liga 726928420 Información oficial sobre el partido 726928420 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.563 (14881)

F.C Guardia de Noguera Alineación oficial del equipo 'F.C Guardia de Noguera' en el partido 5 - 0 Guante F.C. Alineación oficial del equipo 'Guante F.C.' en el partido
Rafael Cáceres (62') 1 - 0
Benet Vilella (75') 2 - 0
Benet Vilella (79') 3 - 0
Nayak Vallés (81') 4 - 0
Rafael Cáceres (89') 5 - 0
F.C Guardia de Noguera Alineación oficial del equipo 'F.C Guardia de Noguera' en el partido 5 - 0 Guante F.C. Alineación oficial del equipo 'Guante F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C Guardia de Noguera Alineación oficial del equipo 'F.C Guardia de Noguera' en el partido 6 - 1 Guante F.C. Alineación oficial del equipo 'Guante F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Guardia de Noguera

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCGDN eren letals, i Rafael Cáceres va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): FCGDN va obtenir un penal al minut 75, que va llançar a la perfecció Benet Vilella. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79 en Benet Vilella va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Nayak Vallés de FCGDN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FCGDN a 5 - 0. Rafael Cáceres va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Florentino Ruiz Carrillo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En János Kiszi del FCGDN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Benet Vilella va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En János Kiszi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCGDN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Rafael Cáceres gairebé va marcar per a FCGDN des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en János Kiszi.

Guante F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): G.F.C. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Jamy Van De Populiere va quedar-se sol davant el porter Immanuel Larsson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Jamy Van De Populiere va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludwik Naspiński de G.F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.