Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Andalúz (310479) - Siervos del Heavy Metal (1334249) » 726928287: T75/J9/VI

Liga 726928287 Información oficial sobre el partido 726928287 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.561 (14879)

Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido 1 - 2 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
0 - 1 Oleksandr Rakitskiy (49')
Thomas Gjøvik (61') 1 - 1
1 - 2 Joan Gelats (66')
Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido 1 - 2 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido 2 - 1 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Andalúz

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 61, Thomas Gjøvik de Deportivo empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zahi Wardani va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Kas Henry va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marco Quaglietta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Jan Radom del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Deportivo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Zo Rakotoarison la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Siervos del Heavy Metal

Goles Goles

  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 49 minuts, Oleksandr Rakitskiy va superar per velocitat Marko Friedberger per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 66, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joan Gelats es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Siervos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Gelats, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Joan Gelats va estar a punt de posar per davant a Siervos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcellin Auroux va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Siervos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcellin Auroux va desviar el xut final de Gonzalo Galindo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Sofovich de Siervos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Christophe Merceron de Siervos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.