Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c MegaDragons (488608) - Soculets (989064) » 726928241: T75/J12/VI

Liga 726928241 Información oficial sobre el partido 726928241 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.560 (14878)

F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 2 - 2 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
0 - 1 Sergio Pérez-Seoane (21')
Vladimir Perelygin (24') 1 - 1
1 - 2 Wiljo Folkerts (71')
Sylvain de la Bretoniere (72') 2 - 2
F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 2 - 2 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 3 - 4 Soculets Alineación oficial del equipo 'Soculets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,5 % 46,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c MegaDragons

Goles Goles

  • 114 Minuto 24 (Gol de penalti): MegaDragons va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Vladimir Perelygin, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Sylvain de la Bretoniere s'emportà una gran ovació del públic local al minut 72, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jan Crane del MegaDragons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jan Crane! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ghani Titouani va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): MegaDragons va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Vladimir Perelygin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Robbert Guldemeester va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MegaDragons.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en 凌 (Ling) 坤雄 (Kunxiong) va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 凌 (Ling) 坤雄 (Kunxiong) de MegaDragons es va guanyar la targeta groga merescudament.

Soculets

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sergio Pérez-Seoane es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Soculets es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Wiljo Folkerts es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soculets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Félix Franco va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wiljo Folkerts ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.