Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD COLLSEROLA (312846) - Herencia cf (993664) » 726928061: T75/J9/VI

Liga 726928061 Información oficial sobre el partido 726928061 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.557 (14875)

UD COLLSEROLA Alineación oficial del equipo 'UD COLLSEROLA' en el partido 1 - 0 Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido
Dimitar Slavkov (76') 1 - 0
UD COLLSEROLA Alineación oficial del equipo 'UD COLLSEROLA' en el partido 1 - 0 Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD COLLSEROLA Alineación oficial del equipo 'UD COLLSEROLA' en el partido 1 - 1 Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,4 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD COLLSEROLA

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dimitar Slavkov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, COLLSEROLA es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Aldair Hungria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): COLLSEROLA va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Robin Wellauer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dimitar Slavkov va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Robin Wellauer, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robin Wellauer va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Claus Daubek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Dimitar Slavkov del COLLSEROLA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Conrad Rosancó de COLLSEROLA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Herencia cf

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Eloy Ocaña va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Eloy Ocaña va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Luci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Radu Fodolică va enviar un xut des de 40 metres al minut 71, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Crespo Chapa després que el jugador de Herencia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Cauduro de Herencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.