Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Chamartin (492153) - daniFraps (1334252) » 726927964: T75/J12/VI

Liga 726927964 Información oficial sobre el partido 726927964 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.555 (14873)

Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 3 - 3 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
0 - 1 Manuel Nin Novoa (11')
Ildefonso Callejo (20') 1 - 1
Dávid Korsós (22') 2 - 1
2 - 2 Octavio Zas (37')
Ildefonso Callejo (72') 3 - 2
3 - 3 Cafercan Esen (82')
Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 3 - 3 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 0 - 2 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Chamartin

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ildefonso Callejo de Chamartin va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dávid Korsós de Chamartin va fer un bon esprint per escapar-se de Nélson Serra i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): El Chamartin era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ildefonso Callejo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Johannes Møll va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chamartin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

daniFraps

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Manuel Nin Novoa va posar els visitants daniFraps per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Octavio Zas, corrent com un esperitat, superà primer Artemio Burli per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el daniFraps va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cafercan Esen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Zděnek Hájek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Noldi Kölle, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Octavio Zas va intentar anar-se'n per velocitat al minut 36 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): daniFraps va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Genaro Aramburu va quedar-se sol davant el porter Zděnek Hájek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): daniFraps va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zděnek Hájek va desviar el xut final de Rainier Uphoff després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eneko Urizarrekalde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Manuel Nin Novoa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Zděnek Hájek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cafercan Esen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Nélson Serra va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zděnek Hájek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.