Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REPATIENDO GARBANZAS (1368583) - Bayer Argilaga (1415545) » 726927337: T75/J10/VI

Liga 726927337 Información oficial sobre el partido 726927337 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.544 (14862)

REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 2 - 4 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
Xaver Ochsenhausen (5') 1 - 0
Carlos Sáenz Ruiz (7') 2 - 0
2 - 1 Antonio Navarro (17')
2 - 2 Yvon Kakpo (54')
2 - 3 Nenad Nedeljković (77')
2 - 4 Yvon Kakpo (87')
REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 2 - 4 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 3 - 1 Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPATIENDO GARBANZAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Xaver Ochsenhausen de REPATIENDO, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de REPATIENDO a 2 - 0. Carlos Sáenz Ruiz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 9 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rija Rakotoarivelo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Rija Rakotoarivelo va estar a punt d'empatar per a REPATIENDO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Orazio Mocini va desviar la pilota a l'últim instant.

Bayer Argilaga

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Antonio Navarro de Argilaga es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 139 Minuto 54 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Yvon Kakpo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Sebas Clara.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Nenad Nedeljković donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 87, en Marcos Méndez Mercado del Argilaga va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Yvon Kakpo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el Argilaga estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Nenad Nedeljković va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Argilaga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aziz Asadi va desviar el xut final de Amilaitz Pierantozzi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Argilaga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Amilaitz Pierantozzi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Yvon Kakpo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Antonio Navarro de Argilaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.