Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Argilaga (1415545) - REPATIENDO GARBANZAS (1368583) » 726927321: T75/J5/VI

Liga 726927321 Información oficial sobre el partido 726927321 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.544 (14862)

Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido 4 - 2 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
Antonio Navarro (18') 1 - 0
1 - 1 Leonard Ngoma (27')
Gilberto Leal (33') 2 - 1
Admir Thurnhofer (48') 3 - 1
3 - 2 Niko Arvola (63')
Admir Thurnhofer (66') 4 - 2
Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido 4 - 2 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bayer Argilaga Alineación oficial del equipo 'Bayer Argilaga' en el partido 5 - 1 REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Argilaga

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Argilaga, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Antonio Navarro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Gilberto Leal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Argilaga va aconseguir el 3 - 1 quan Admir Thurnhofer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Admir Thurnhofer es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 13 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marcos Méndez Mercado va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Palomo Domezain el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gilberto Leal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Micah James gairebé va marcar per a Argilaga des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ernst Weingast, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Dani Zildžić de Argilaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dani Zildžić es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernst Weingast de Argilaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REPATIENDO GARBANZAS

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Leonard Ngoma que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Niko Arvola va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 63 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): REPATIENDO va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 69 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Arvola de REPATIENDO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Noham Berthomier de REPATIENDO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Sáenz Ruiz de REPATIENDO es va guanyar la targeta groga merescudament.