Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REPATIENDO GARBANZAS (1368583) - The_tribuneros (1418647) » 726927313: T75/J4/VI

Liga 726927313 Información oficial sobre el partido 726927313 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.544 (14862)

REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 0 - 2 The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido
0 - 1 Eduardo Barahona (4')
0 - 2 Juan Antonio Melo (72')
REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 0 - 2 The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REPATIENDO GARBANZAS Alineación oficial del equipo 'REPATIENDO GARBANZAS' en el partido 2 - 0 The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPATIENDO GARBANZAS

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Niko Arvola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de REPATIENDO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Xaver Ochsenhausen va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Xaver Ochsenhausen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): REPATIENDO va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Niko Arvola va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

The_tribuneros

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de The_tribuneros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eduardo Barahona, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Antonio Melo de The_tribuneros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Lucas Costa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de The_tribuneros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Klaus Ilkenmeyer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): El The_tribuneros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 86, però en Gejza Dodecký va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Nihat Gülçiçek, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Nihat Gülçiçek va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maksim Okutin.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elchanan Bach de The_tribuneros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 金 (Jin) 云青 (Yunqing) de The_tribuneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.