Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Treixadura (1432742) - atletico campillos (1335527) » 726927178: T75/J12/VI

Liga 726927178 Información oficial sobre el partido 726927178 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.541 (14859)

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 2 - 2 atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido
Hugo Ex (14') 1 - 0
Alvaro Peyrat (33') 2 - 0
2 - 1 Benjamin Royer (83')
2 - 2 Juan Diego Quemada (89')
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 2 - 2 atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 4 - 2 atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Treixadura prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Hugo Ex va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Alvaro Peyrat va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ivan Hérion va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Luis Hera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Isidro Gutzov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isidro Gutzov al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alvaro Peyrat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fryderyk Krzesiek va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Gabbi de Treixadura es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Ex de Treixadura va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Eugenio Gabbi de l'equip Treixadura, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

atletico campillos

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamin Royer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Juan Diego Quemada que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): campillos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Kai Picard va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Dimas de Teixido va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Sylwester Rzepiński no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Tuomo Sakko va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Sylwester Rzepiński.