Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los llanillos b (1595329) - BlueBay (434143) » 726926995: T75/J8/VI

Liga 726926995 Información oficial sobre el partido 726926995 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.538 (14856)

los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido 1 - 1 BlueBay Alineación oficial del equipo 'BlueBay' en el partido
Vahe Margaryan (11') 1 - 0
1 - 1 Tzvetan Betev (38')
los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido 1 - 1 BlueBay Alineación oficial del equipo 'BlueBay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido 0 - 2 BlueBay Alineación oficial del equipo 'BlueBay' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los llanillos b

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): llanillos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Cristian Chirilaş des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tobias Schmüser va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de llanillos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de llanillos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vahe Margaryan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del llanillos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tobias Schmüser, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

BlueBay

Goles Goles

  • 109 Minuto 11 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Kossi Guedou es va complicar la vida al minut 11 intentant esquivar Vahe Margaryan en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del llanillos, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tzvetan Betev era molt més ràpid que el defensa Joni Petro. Al minut 38, el jugador de BlueBay va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jairo Latorre sol davant la porteria al minut 16, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BlueBay que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Matthäus Mayrhofer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Kossi Guedou de BlueBay, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Diederick Tabak, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ercan Oruk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Tzvetan Betev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diederick Tabak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 69 en Leif-Arne Tufvesson ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Matthäus Mayrhofer el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Jon Stauchner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Kossi Guedou de BlueBay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.