Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Talavera (312756) - Deportivo Carmesí (49338) » 726926797: T75/J1/VI

Liga 726926797 Información oficial sobre el partido 726926797 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.535 (14853)

Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 3 - 2 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
0 - 1 Riccardo Maria Giassi (12')
Eugeniu 'Lewandowski' Ciorescu (35') 1 - 1
Alfredo Goacona (37') 2 - 1
Axular Mendibel (40') 3 - 1
3 - 2 Luis Enrique Gordillo (79')
Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 3 - 2 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 1 - 2 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Talavera

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eugeniu 'Lewandowski' Ciorescu va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 35.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Tala prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Alfredo Goacona va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Tala sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Axular Mendibel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Pérez Pérez per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sauro La Delfa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Tala van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Eugeniu 'Lewandowski' Ciorescu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Goacona de Tala va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deportivo Carmesí

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Deportivo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Riccardo Maria Giassi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Luis Enrique Gordillo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 79 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Enrique Gordillo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Enrique Gordillo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Markus Dotti va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eduardo Ajofrín va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Denis Eichel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Deportivo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 74 en Markus Dotti va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Joan Gabriel Picher va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt d'empatar al 90 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Riccardo Maria Giassi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.