Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la cruz de casillas (1582394) - atletico colmenar (309434) » 726926488: T75/J7/VI

Liga 726926488 Información oficial sobre el partido 726926488 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.529 (14847)

la cruz de casillas Alineación oficial del equipo 'la cruz de casillas' en el partido 0 - 6 atletico colmenar Alineación oficial del equipo 'atletico colmenar' en el partido
0 - 1 Niklas Andersson (19')
0 - 2 Niklas Andersson (26')
0 - 3 Burçak Şengün (31')
0 - 4 Gürhan Demirbilek (38')
0 - 5 Carlo Bizzocchi (48')
0 - 6 Niklas Andersson (73')
la cruz de casillas Alineación oficial del equipo 'la cruz de casillas' en el partido 0 - 6 atletico colmenar Alineación oficial del equipo 'atletico colmenar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la cruz de casillas Alineación oficial del equipo 'la cruz de casillas' en el partido 1 - 4 atletico colmenar Alineación oficial del equipo 'atletico colmenar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la cruz de casillas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Liemarvin Calister va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Raimond Reinartz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cyril Larcher. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Gaitán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raimond Reinartz de casillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Iñaki Kutunegieta de casillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

atletico colmenar

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Niklas Andersson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, atletico va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Niklas Andersson.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Burçak Şengün va augmentar l'avantatge de atletico a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de atletico. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Gürhan Demirbilek xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Carlo Bizzocchi va augmentar l'avantatge de atletico a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de atletico el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Niklas Andersson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 6!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Charel Hauser va fer una magnífica centrada, però la rematada de Burçak Şengün va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Burçak Şengün, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Burçak Şengün quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Mendoza, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Niklas Andersson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niklas Andersson de atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.