Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Pino C.F. (1372573) - Pepinators F.C (1582429) » 726926399: T75/J13/VI

Liga 726926399 Información oficial sobre el partido 726926399 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.527 (14845)

Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido 3 - 2 Pepinators F.C Alineación oficial del equipo 'Pepinators F.C' en el partido
Ondigui Ngomo (38') 1 - 0
Iurgi Exerica (40') 2 - 0
2 - 1 Ferran Agasa (42')
Iurgi Exerica (49') 3 - 1
3 - 2 Gian Carlo Boser (86')
Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido 3 - 2 Pepinators F.C Alineación oficial del equipo 'Pepinators F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido 4 - 1 Pepinators F.C Alineación oficial del equipo 'Pepinators F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pino C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Real Pino va ser Ondigui Ngomo.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Iurgi Exerica va incrementar l'avantatge de Real Pino amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Carlo Plebani la va rematar Iurgi Exerica amb una magnífica volea que va fer pujar per a Real Pino el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Adebayo Raji va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Real Pino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Adebayo Raji del Real Pino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Al minut 57, Carlo Plebani gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Avelino Elso de Real Pino va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): En Carlo Plebani va llançar un penal al minut 83. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesse Närä.

Pepinators F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Pepinators van mostrar una bona compenetració quan al minut 42 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ferran Agasa va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Pepinators seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Gian Carlo Boser va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pepinators va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fayssal Chakour, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fayssal Chakour ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Pepinators va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 71, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Guilhem Mirabel.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Qori Tuluy va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Emerson Macedo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferran Agasa de Pepinators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.