Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua no es de Alzola (1334569) - f.c. kathu (119219) » 726926147: T75/J5/VI

Liga 726926147 Información oficial sobre el partido 726926147 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.523 (14841)

Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido 2 - 0 f.c. kathu Alineación oficial del equipo 'f.c. kathu' en el partido
Raúl Yeste Serrano (7') 1 - 0
Diego Cagigal (77') 2 - 0
Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido 2 - 0 f.c. kathu Alineación oficial del equipo 'f.c. kathu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido 2 - 0 f.c. kathu Alineación oficial del equipo 'f.c. kathu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua no es de Alzola

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raúl Yeste Serrano de Steaua aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Steaua va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Cagigal, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Àlex Chafer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Steaua se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Yeste Serrano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Jorge Chapas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stepan Kolbanov de Steaua va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Thierry Tran gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Chafer de Steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

f.c. kathu

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Luke Davis-Knight es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nylo Aymard.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fatih Berfin de kathu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.