Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andorians (309657) - ghgames (1418666) » 726925953: T75/J14/VI

Liga 726925953 Información oficial sobre el partido 726925953 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.519 (14837)

Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido 0 - 2 ghgames Alineación oficial del equipo 'ghgames' en el partido
0 - 1 Alfredo Urizar Bayo (4')
0 - 2 Alfredo Urizar Bayo (26')
Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido 0 - 2 ghgames Alineación oficial del equipo 'ghgames' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido 0 - 1 ghgames Alineación oficial del equipo 'ghgames' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andorians

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Julián Anangonó de Andorians va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Diego Güeco que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Andorians van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 52, però el xut de Isaac Dalmau des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Diego Güeco va fer al minut 64 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Charles-Victor Corryn, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Andorians va anar a parar a la dreta de l'atac on en Willman Paz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julián Anangonó de Andorians es va guanyar la targeta groga merescudament.

ghgames

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ghgames va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfredo Urizar Bayo al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Félix Pérez García entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ghgames, un peu providencial d'en Alfredo Urizar Bayo va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): ghgames quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mimis Felos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Félix Dalpas de ghgames va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mickey Dunning al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mariano Montalvo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mariano Montalvo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Montalvo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.