Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolometen C.F. (1337228) - Tartessos Balompié (123130) » 726925666: T75/J12/VI

Liga 726925666 Información oficial sobre el partido 726925666 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.514 (14832)

Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 4 - 1 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
Auxkin Olarriaga (3') 1 - 0
Heintje Czech (7') 2 - 0
Nver Hovivyan (48') 3 - 0
Hiji Barmasai (66') 4 - 0
4 - 1 Memo Postigo (69')
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 4 - 1 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 2 - 1 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolometen C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Auxkin Olarriaga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tolo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heintje Czech va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tolo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nver Hovivyan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hiji Barmasai, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Tolo.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Auxkin Olarriaga va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hiji Barmasai. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Heintje Czech va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Tolo ho intentava per la dreta per mitjà de Hiji Barmasai, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nver Hovivyan.

Tartessos Balompié

Goles Goles

  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Memo Postigo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tartessos, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Tartessos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Giancarlo Abbado no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krijn Zuur de Tartessos es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.