Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICASSENT C. F. (990113) - Dongeak (1433214) » 726925510: T75/J1/VI

Liga 726925510 Información oficial sobre el partido 726925510 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.512 (14830)

PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 2 - 3 Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido
0 - 1 Gustavo Zeballos (21')
Maciej Wołoszyn (30') 1 - 1
Marc-Henri Notte (64') 2 - 1
2 - 2 Gustavo Zeballos (65')
2 - 3 Fernando Idiáquez (85')
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 2 - 3 Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 2 - 5 Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICASSENT C. F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del PCST amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Maciej Wołoszyn en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PCST contenien la respiració mentre en Marc-Henri Notte s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolae Muscă va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Jesús Rueda La Fuente va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Josep Bellvís va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): PCST va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jetmir Bibbo en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Rueda La Fuente, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Josep Bellvís quasi empata el partit al minut 86, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fidel Roig de PCST va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Dongeak

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Dongeak va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Gustavo Zeballos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 65 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gustavo Zeballos marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Dongeak va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Idiáquez al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pekka Torttila estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Justo Villa, als 23 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Krelis Italiaander al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Fernando Idiáquez de Dongeak, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Dongeak no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alejandro Figueras perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Iziz.