Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iconologia (1460190) - Piringalla apocaleitors (988910) » 726925123: T75/J2/VI

Liga 726925123 Información oficial sobre el partido 726925123 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.505 (14823)

Iconologia Alineación oficial del equipo 'Iconologia' en el partido 3 - 4 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Ulf Raubuch (16') 1 - 0
1 - 1 Barunak Janibekyan (19')
1 - 2 Barunak Janibekyan (22')
Herbert Burgers (32') 2 - 2
2 - 3 Mieczysław Twarowski (65')
2 - 4 Delfino Rey (68')
Giovanni Sasso (69') 3 - 4
Iconologia Alineación oficial del equipo 'Iconologia' en el partido 3 - 4 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iconologia Alineación oficial del equipo 'Iconologia' en el partido 2 - 1 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,0 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iconologia

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Ulf Raubuch va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Iconologia.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Herbert Burgers va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 32.
  • 104 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Iconologia al minut 69. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Giovanni Sasso va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Francisco Espés va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mieczysław Twarowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Giovanni Sasso de Iconologia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 41 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giovanni Sasso va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Gerard Mur del Iconologia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Lova Ravelonomenjanahary no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Giovanni Sasso va estar a punt d'empatar per a Iconologia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Walter Sarjadi va desviar la pilota a l'últim instant.

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Barunak Janibekyan de apocaleitors va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a apocaleitors prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Barunak Janibekyan.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Delfino Rey sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mieczysław Twarowski que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de apocaleitors el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Delfino Rey va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de apocaleitors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Delfino Rey, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.