Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. VÍCAR CULTURAL (491947) - FeyHonor (1337117) » 726925068: T75/J2/VI

Liga 726925068 Información oficial sobre el partido 726925068 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.504 (14822)

C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 3 FeyHonor Alineación oficial del equipo 'FeyHonor' en el partido
Alberto Camarero (25') 1 - 0
Mário Cláudio Rodrigues Rebelo (27') 2 - 0
2 - 1 Josh van der Aa (29')
2 - 2 Leif-Åke Ramner (39')
2 - 3 Stefan Knechtel (90')
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 3 FeyHonor Alineación oficial del equipo 'FeyHonor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 0 FeyHonor Alineación oficial del equipo 'FeyHonor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. VÍCAR CULTURAL

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): CULTURAL va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Alberto Camarero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el CULTURAL va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Mário Cláudio Rodrigues Rebelo aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Sean Dale quasi marca en una jugada assajada de córner que Radomil Bastl havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Radomil Bastl del CULTURAL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mário Cláudio Rodrigues Rebelo va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Niklas Egloffstein va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Radomil Bastl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CULTURAL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tamás Zselénszky! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Radomil Bastl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CULTURAL.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): CULTURAL va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Mário Cláudio Rodrigues Rebelo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Mira Castro de CULTURAL es va guanyar la targeta groga merescudament.

FeyHonor

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Josh van der Aa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a FeyHonor.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): FeyHonor sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Leif-Åke Ramner va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FeyHonor van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Stefan Knechtel.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FeyHonor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefan Knechtel va sortir per sobre el travesser.