Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Palmerin (123230) - cleruccio's sons (989211) » 726924706: T75/J10/VI

Liga 726924706 Información oficial sobre el partido 726924706 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.497 (14815)

Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 0 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
0 - 1 Jan Gorski (74')
Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 0 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 2 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,9 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Palmerin

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Raphael Wanyancha va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Boris Karamihov, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Benito Rico Reyes va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Claudio Falzano va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 52. En Jop Brassé va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Jop Brassé va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

cleruccio's sons

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de cleruccios Jan Gorski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Josef Hersel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marco Antonio Solano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Marco Antonio Solano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marco Antonio Solano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Francisco Horta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 64 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandru Iordăchescu de cleruccios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.