Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTING DEL PINIU (1417602) - Fusiles F C (309598) » 726924518: T75/J6/VI

Liga 726924518 Información oficial sobre el partido 726924518 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.494 (14812)

SPORTING DEL PINIU Alineación oficial del equipo 'SPORTING DEL PINIU' en el partido 1 - 3 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
0 - 1 Buster Ivarsson (7')
0 - 2 Lucas Caravia (34')
Jurica Pilar (38') 1 - 2
1 - 3 Kyung-Han In (82')
SPORTING DEL PINIU Alineación oficial del equipo 'SPORTING DEL PINIU' en el partido 1 - 3 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTING DEL PINIU Alineación oficial del equipo 'SPORTING DEL PINIU' en el partido 2 - 1 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING DEL PINIU

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jurica Pilar va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Joaquim Marques Barros va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SPORTING.
  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SPORTING Jurica Pilar quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Jurica Pilar va estar a punt d'empatar per a SPORTING quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Anas Berrajaâ va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jurica Pilar no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): José Sáez Adán va xutar una falta al minut 88 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Fusiles F C

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Fusiles sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Buster Ivarsson va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lucas Caravia de Fusiles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Kyung-Han In va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Pier Cesare Ponti.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Fusiles, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Kyung-Han In va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valeri Neras.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chuqimamani Arcos de Fusiles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Caravia de Fusiles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.