Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Galacticos C.F (125895) - Tarambana's Club (439617) » 726924423: T75/J9/VI

Liga 726924423 Información oficial sobre el partido 726924423 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.492 (14810)

The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido 5 - 0 Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido
Antonio Alberto Hermigas (38') 1 - 0
Hélder Pina (43') 2 - 0
Guenter Zumsteg (44') 3 - 0
Ambrosio Peláez (44') 4 - 0
Hélder Pina (89') 5 - 0
The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido 5 - 0 Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido 2 - 1 Tarambana's Club Alineación oficial del equipo 'Tarambana's Club' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Galacticos C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Galacticos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Antonio Alberto Hermigas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Teofil Kuśnierek no va poder aturar Hélder Pina de Galacticos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Guenter Zumsteg es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Galacticos va aconseguir el 4 - 0 quan Ambrosio Peláez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Hélder Pina va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Emmanuel Moalosi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alessandro Maio va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Guenter Zumsteg, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Galacticos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guenter Zumsteg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Antonio Alberto Hermigas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jimoh Misoi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Antonio Alberto Hermigas de Galacticos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarambana's Club

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rien de Vocht quasi aconsegueix empatar per Tarambanas al minut 41, però John James va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 254 Minuto 75 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Tarambanas i el va llençar en Rien de Vocht, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Clasca de Tarambanas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Elijah Korir de Tarambanas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.