Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrellas Luminosas (487392) - Combinado Balompédico de Dadaab (314340) » 726923892: T75/J2/VI

Liga 726923892 Información oficial sobre el partido 726923892 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.483 (14801)

Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 0 - 4 Combinado Balompédico de Dadaab Alineación oficial del equipo 'Combinado Balompédico de Dadaab' en el partido
0 - 1 David Ubierna (2')
0 - 2 David Ubierna (30')
0 - 3 Ouda Swais (54')
0 - 4 Ouda Swais (81')
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 0 - 4 Combinado Balompédico de Dadaab Alineación oficial del equipo 'Combinado Balompédico de Dadaab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 2 Combinado Balompédico de Dadaab Alineación oficial del equipo 'Combinado Balompédico de Dadaab' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrellas Luminosas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrellas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Massimo Chierzi va sortir per sobre el travesser.
  • 204 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Fredl Schomann va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 47 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Combinado Balompédico de Dadaab

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Ubierna va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Ubierna, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Passaven 54 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ouda Swais va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Balompédico va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ouda Swais.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): David Ubierna va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 7, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Mariano va entorpir al marcador d'en Eusebi Teixidor per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): David Ubierna de Balompédico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Skaistuolis Kujumčevas al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.