Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Villaumbrales (125765) - csg gold (1602134) » 726923514: T75/J6/VI

Liga 726923514 Información oficial sobre el partido 726923514 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.476 (14794)

C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 4 - 1 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
Sergio Delaportella (7') 1 - 0
1 - 1 曾 (Zeng) 友平 (Youping) (8')
Péter Fajzi (17') 2 - 1
Emilio Cabo (30') 3 - 1
Péter Fajzi (90') 4 - 1
C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 4 - 1 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 0 - 1 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
Tiene mucha potra 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Villaumbrales

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de C.D.Villaumbrales va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Sergio Delaportella, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): C.D.Villaumbrales va posar-se per davant 2 - 1 al minut 17, quan Péter Fajzi va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emilio Cabo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): C.D.Villaumbrales va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Péter Fajzi la va transformar en el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de C.D.Villaumbrales, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Emilio Cabo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

csg gold

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 8, quan 曾 (Zeng) 友平 (Youping) va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Jordi Manel Chulià va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antônio César Sá va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Antonio Paz va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antônio César Sá no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Ciriaco Duevelshaupt va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar 曾 (Zeng) 友平 (Youping) completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Jorge Villarías va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Antônio César Sá.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de 曾 (Zeng) 友平 (Youping) va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciriaco Duevelshaupt de gold la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.