Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Vallekana (125132) - Almeja Pocha (799490) » 726923256: T75/J11/VI

Liga 726923256 Información oficial sobre el partido 726923256 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.471 (14789)

Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 5 - 1 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
许 (Xu) 宝泉 (Baoquan) (3') 1 - 0
许 (Xu) 宝泉 (Baoquan) (10') 2 - 0
Rutger Wentzel (39') 3 - 0
Víctor do Senhor (82') 4 - 0
4 - 1 José Mendoza (87')
Karim Maldonado Zanetti (88') 5 - 1
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 5 - 1 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 9 - 1 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
Es un cenizo 9.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Vallekana

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del Vallekana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en 许 (Xu) 宝泉 (Baoquan), amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Vallekana va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 许 (Xu) 宝泉 (Baoquan) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Rutger Wentzel va augmentar l'avantatge de Vallekana a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vallekana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor do Senhor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Karim Maldonado Zanetti va incrementar l'avantatge de Vallekana amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alfonso Alférez va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jakob Lelkes va xutar a fora.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Vallekana Ignacio Davalillo quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Miko Pentti l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Pol Miró una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Adrian Rohian va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Davalillo de Vallekana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Almeja Pocha

Goles Goles

  • 150 Minuto 87 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Almeja sembla que dona bons resultats perquè al minut 87, José Mendoza va escurçar la diferència a 4 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de 谭 (Tan) 达晖 (Dahui) va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Almeja va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en José Mazo López no va poder controlar.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Andrej Šljivić va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Guilhem Soret.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Santillán de Almeja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Andrej Šljivić va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Mazo López.