Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDIO F.C (1462006) - Alcalá Rovers (777234) » 726923097: T75/J14/VI

Liga 726923097 Información oficial sobre el partido 726923097 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.468 (14786)

VALDIO F.C Alineación oficial del equipo 'VALDIO F.C' en el partido 2 - 3 Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido
0 - 1 Antonín Mosler (14')
Soonyul Jang (15') 1 - 1
Usta Fazilet (25') 2 - 1
2 - 2 Amin Kouchakzadeh (70')
2 - 3 Jakub Okołotowicz (72')
VALDIO F.C Alineación oficial del equipo 'VALDIO F.C' en el partido 2 - 3 Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VALDIO F.C Alineación oficial del equipo 'VALDIO F.C' en el partido 4 - 0 Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDIO F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Soonyul Jang va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. VALDIO empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec 苏 (Su) 玉威 (Yuwei) sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Usta Fazilet marcar el 2 - 1 per al VALDIO.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Lukas Fink va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Nicola Zoff hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Yannic Sommermeyer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Soonyul Jang! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Soonyul Jang de VALDIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petar Naydenov de VALDIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Petar Naydenov es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Soonyul Jang de VALDIO va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Alcalá Rovers

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Alcalá prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antonín Mosler.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 70 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Amin Kouchakzadeh de Alcalá marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jakub Okołotowicz va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Kevin Wheeler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guus Bloemers no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Antonín Mosler va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Manolo Blanco, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Soonyul Jang va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Sarraz després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kevin Wheeler va poder desviar-lo a córner.