Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monoco C.F. (1335750) - Alania FC (437664) » 726922760: T75/J14/VI

Liga 726922760 Información oficial sobre el partido 726922760 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.462 (14780)

Monoco C.F. Alineación oficial del equipo 'Monoco C.F.' en el partido 3 - 2 Alania FC Alineación oficial del equipo 'Alania FC' en el partido
Nazım Bayezit (2') 1 - 0
Eduardo Palermi (33') 2 - 0
2 - 1 Benjamí Esplà (58')
Théo Garnier (66') 3 - 1
3 - 2 Miguel Luis Fernández Hernández (80')
Monoco C.F. Alineación oficial del equipo 'Monoco C.F.' en el partido 3 - 2 Alania FC Alineación oficial del equipo 'Alania FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monoco C.F. Alineación oficial del equipo 'Monoco C.F.' en el partido 1 - 2 Alania FC Alineación oficial del equipo 'Alania FC' en el partido
Tiene suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monoco C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nazım Bayezit de Monoco aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Bucéfalo Obando estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eduardo Palermi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 33.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Théo Garnier va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Monoco.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Théo Garnier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Palermi de Monoco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Isidre Xaus va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Alania FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Alania va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Benjamí Esplà va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Miguel Luis Fernández Hernández va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Miguel Luis Fernández Hernández va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mauricio Rivas va fer una jugada per la banda esquerra, però Freddy Hussi va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Benjamí Esplà quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 70 en Aravo Vaca ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Miguel Luis Fernández Hernández el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Hiacynt Wroniewicz quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Freddy Hussi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alania va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 79, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lauge Asmussen.