Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the usureros team (308979) - tintasrojas (1588487) » 726922265: T75/J2/VI

Liga 726922265 Información oficial sobre el partido 726922265 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.454 (14772)

the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 2 - 3 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
Marciano Lluell (26') 1 - 0
1 - 1 José Roberto (32')
Eufrasio Mariñas (41') 2 - 1
2 - 2 Victor Locker (58')
2 - 3 Jagor Ivaniuta (61')
the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 2 - 3 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 0 - 3 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the usureros team

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a usureros va ser Marciano Lluell.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eufrasio Mariñas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, usureros es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Josu Uja va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Luis Arbona Pastor de usureros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

tintasrojas

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Roberto de tintasrojas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tintasrojas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Victor Locker va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 61 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jagor Ivaniuta de tintasrojas va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Victor Locker va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): tintasrojas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Grégory Lagier no va ser gens encertat.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Victor Locker ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Victor Locker, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Victor Locker va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Roberto de tintasrojas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.