Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Semplicemente Ariza (311149) - Ludinense (990095) » 726921775: T75/J6/VI

Liga 726921775 Información oficial sobre el partido 726921775 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.445 (14763)

Semplicemente Ariza Alineación oficial del equipo 'Semplicemente Ariza' en el partido 0 - 0 Ludinense Alineación oficial del equipo 'Ludinense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Semplicemente Ariza Alineación oficial del equipo 'Semplicemente Ariza' en el partido 0 - 1 Ludinense Alineación oficial del equipo 'Ludinense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semplicemente Ariza

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Semplicemente per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Lucas Have va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Ludinense

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Vladimir Retana va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Al minut 16 un refús amb el peu d'en Majed Tamer va anar a parar als peus del Rahim Brčić que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Ludinense va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sergio Yunibarbia va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Gabriele Borgazzi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Pastor Merino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 287 Minuto 49 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Domenico Zucchini ja els havia advertit que el porter contrari, en David Pastor Merino, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Domenico Zucchini hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dejan Strela havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ludinense que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomáš Mocák, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de David Pastor Merino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vladimir Retana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimir Retana de Ludinense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.