Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF K (1417480) - Los Discípulos de Hypatia (311350) » 726921734: T75/J9/VI

Liga 726921734 Información oficial sobre el partido 726921734 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.444 (14762)

CF K Alineación oficial del equipo 'CF K' en el partido 2 - 2 Los Discípulos de Hypatia Alineación oficial del equipo 'Los Discípulos de Hypatia' en el partido
Kaspar Pramming (9') 1 - 0
Mathias Rolf Engels (52') 2 - 0
2 - 1 Tiburcio Herrasti (69')
2 - 2 Raúl Peralta (77')
CF K Alineación oficial del equipo 'CF K' en el partido 2 - 2 Los Discípulos de Hypatia Alineación oficial del equipo 'Los Discípulos de Hypatia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF K Alineación oficial del equipo 'CF K' en el partido 0 - 2 Los Discípulos de Hypatia Alineación oficial del equipo 'Los Discípulos de Hypatia' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF K

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): CFK, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Kaspar Pramming per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CFK pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mathias Rolf Engels va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kaspar Pramming va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CFK van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mathias Rolf Engels va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En 高 (Ko) 鑫賦 (Xinfu), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matthias Brockkamp de CFK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Schrangen.

Los Discípulos de Hypatia

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Tiburcio Herrasti va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Elías Argenté va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Discípulos, Raúl Peralta, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Aristotelis Ferdoutsis va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Luis Abanto des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Elías Argenté sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Discípulos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Abanto es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Casimiro Delbalps quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Samuel Mayor de Discípulos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Jorge Moreno-Calvo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.