Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tocomocho Team (794137) - Los Toletes C.F. (779650) » 726921291: T75/J10/VI

Liga 726921291 Información oficial sobre el partido 726921291 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.436 (14754)

Tocomocho Team Alineación oficial del equipo 'Tocomocho Team' en el partido 4 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
0 - 1 Bencomo Ayneto (1')
Sergio Merino Pérez (6') 1 - 1
Ernesto José Catategui (47') 2 - 1
Pau Ibañez Aedo (55') 3 - 1
Gideon van Rhijn (62') 4 - 1
Tocomocho Team Alineación oficial del equipo 'Tocomocho Team' en el partido 4 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tocomocho Team Alineación oficial del equipo 'Tocomocho Team' en el partido 1 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocomocho Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 6 (Gol de penalti): Després de 6 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Tocomocho, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Sergio Merino Pérez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Merino Pérez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ernesto José Catategui que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Pau Ibañez Aedo de Tocomocho va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del Tocomocho va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gideon van Rhijn, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Tocomocho va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Juan Antonio Ramón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sergio Merino Pérez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tocomocho va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ernesto José Catategui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Los Toletes C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 1 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 1, quan Bencomo Ayneto va posar els visitants Toletes per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Pérez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Manuel Pérez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Noah DeVita va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Pérez de Toletes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.